پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ بهمن ۱۳۹۴، ۹:۰۶

رییس مرکز کردستان شناسی دانشگاه آزاد سنندج خبرداد:

برگزاری نشست تخصصی«کردها، بازنمایی یا تاسیس یک جایگاه» در سنندج

برگزاری نشست تخصصی«کردها، بازنمایی یا تاسیس یک جایگاه» در سنندج

سنندج- رییس مرکز کردستان شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج از برگزاری نشست تخصصی با عنوان «کردها، بازنمایی یا تاسیس یک جایگاه» در این مرکز خبرداد.

امید ورزنده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: نشست تخصصی با عنوان کردها، بازنمایی یا تاسیس یک جایگاه از سوژه شدن تا سوژگی توسط مرکز کردستان شناسی دانشگاه آزاد واحد سنندج و با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ورزات فرهنگ وارشاد اسلامی برگزار می شود.

وی به محورهای موضوعی این نشست اشاره کرد و اظهارداشت: پدیدارشناسی فیگور کرد در رسانه های جمعی و از کردها تا کوردها از جمله محورهای موضوعی این نشست است که توسط فواد حبیبی ارائه می شود.

وی  عنوان کرد: بازنمایی شخصیت و منش کُرد و آثار شرق شناسان دیگر محور موضوعی این نشست است که توسط بهمن باینگانی مطرح می شود.

رییس مرکز کردستان شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج بیان کرد: این نشست ۲۷ بهمن ماه جاری در سالن شورای مرکز کردستان شناسی دانشگاه آزاد سنندج برگزار می شود.

کد خبر 3050539

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha